Steeds ben ik op zoek naar verbetering. Verbetering van mijn aanbod, van mijn expertise, van mijn kennis. Ik werk met de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Klanten komen van ver voor een behandeling en voor een juist advies.

Soms heeft een klant al een uitgebreid traject doorlopen voordat ze via via bij mij terechtkomt. Doordat de huidproblemen steeds complexer worden is het vaak de vraag. Is deze klant wel behandelbaar? De huid is zover uit balans dat deze niks meer kan verdragen.

Uiterlijke en innerlijke schoonheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ipv alleen de buitenkant van de huid te behandelen, kijken we ook naar de binnenkant en zoeken we naar de oorzaak van een huidprobleem. Onze huid is de weerspiegeling van de binnenkant van ons lichaam. Als er (sluimerende) ontstekingen in ons lichaam zitten, kan dat zichtbaar worden via de huid. De behandeling aan de buitenkant is een mooi begin, maar we bereiken veel meer resultaat door ook de binnenkant te bekijken.

Daarvoor heb ik een prachtig voedingssupplement voorhanden wat de weerstand van de huid verhoogt en vele voordelen biedt voor de algehele gezondheid. Daarna kan voorzichtig gestart worden met behandeling en producten voor thuisverzorging. Dit supplement is in water oplosbaar. Het enige wat voor een volledige suppletie ontbreekt is vitamine D3 en Omega 3, een in vet oplosbare vitamine. Hiervoor stuurde ik mijn klant naar de reformwinkel.

Meerdere malen werd ik de afgelopen jaren door collega’s en therapeuten geattendeerd op een Omega 3 supplement wat werkelijk het verschil kan maken. Na jaren deze signalen genegeerd te hebben (want dit kan je ook in de winkel kopen) ben ik me er toch maar eens in gaan verdiepen. En ja. Ik ben overtuigd door de bewezen resultaten die meetbaar zijn dmv een bloedtest. En dit supplement is niet in de winkel te verkrijgen en is vele malen werkzamer en zuiverder.

DE PERFECTE COMBINATIE!

Meten is weten.
Met deze bloedtest meet je de toestand van je cellen.
Ons lichaam bestaat uit biljoenen cellen die voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen opruimen. Als dit proces niet goed kan plaatsvinden doordat de celwandjes niet goed functioneren dan heb je een probleem. Dit probleem manifesteert zich in allerlei huidproblemen (mijn vakgebied), maar ook andere gezondheids klachten kunnen ermee verbeteren. 

Dmv een eenvoudige bloedtest meet je de toestand van je cellen en kan je je gezondheid bij de kern verbeteren.

Regelmatig wordt er een lezing gegeven over dit onderwerp. De lezing wordt gegeven door de internationaal bekende spreker en gezondheidsdeskundige: Erik Alexander Richter.

  • Hoe blijf ik tot op hoge leeftijd gezond en vitaal?
  • Hoe behoud je een gezonde hart en hersenfunctie?
  • Welke voeding en suppletie is daarvoor belangrijk?

Wil jij grip op je gezondheid krijgen? Ben je geïnteresseerd in een gezonde lifestyle? 
Kijk dan regelmatig op de site wanneer en waar de volgende lezing zal plaatsvinden.

Kaarten kosten normaal €25 

Als je bij Ine Waarts HuidXpert de kaarten reserveert krijg je een VIP korting en betaal je slechts € 10,- voor je kaartje

Klik hier om te zien of er binnenkort weer een lezing plaats vind.