!QMS MEDICOSMETICS

Hoe zou het zijn als de veroudering van je huid met maar liefst 82% vertraagt?
Hoe zou het zijn als je je huid dag na dag ziet verbeteren?
 ZONDER DE NATUURLIJKE HUID BARRIÈRE TE BESCHADIGEN!
Door het gebruik van !QMS producten worden spectaculaire resultaten bereikt. De huid krijgt een prachtige glans, verjongt zichtbaar, krijgt meer volume en stevigheid, de porie structuur wordt fijner en je hebt minder last van huidoneffenheden.
Enkel door de combinatie behandelingen en thuisgebruik van de !QMS producten worden de beste resultaten bereikt. Na een behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil.

HOE KAN DIT? 

De producten van !QMS bevatten maar liefst 82% actieve werkstoffen. Het gepatenteerde collageen van !QMS is het enige op de cosmetica markt verkrijgbare collageen dat in de levende huidlagen kan doordringen. Dat komt doordat deze gesplitst is.

WAAROM IS COLLAGEEN BELANGRIJK IN DE HUID? 

Collageen, het belangrijkste eiwit in onze huid, is verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht, elasticiteit en flexibiliteit van de huid. Na ons 27e levensjaar vermindert de productie van collageen en verschijnen de eerste rimpels. Na de overgang verdwijnt de prikkel om het type 1 collageen aan te maken. De huid veroudert snel. Het gesplitste collageen kan doordringen tot de levende cellagen en daar zijn werk doen. Daar waar andere merken de huid stimuleren om collageen aan te maken, vult !QMS het tekort dagelijks aan.  En dat is uniek!
Om deze mooie resultaten te krijgen werken we in 3 fases van elk 4 maanden. 

  • Fase 0 De huid is dusdanig uit balans dat deze voorbereid wordt op het gebruik van producten en behandeling 
  • Fase 1 Vocht en vetbalans van de huid worden in evenwicht gebracht. Huidproblemen worden aangepakt eventueel in kuurverband 
  • Fase 2 Verstevigen van de huid 
  • Fase 3 Perfectioneren door pigment en fijne lijntjes aan te pakken Na 1 maand Het huidreliëf wordt gladder, minder gerstekorrels en comedonen (mee-eters) Na 2 maanden De eerste lijnen verdwijnen Na 3-4 maanden De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

BENT U NIEUWSGIERIG GEWORDEN? Laat u overtuigen door hier een kennismakingsbehandeling te boeken en te ervaren wat !QMS voor u kan betekenen.

Dr. Med. Erich Schulte, stichter van !QMS Medicosmetic.

Dr. Erich Schulte

Ontwikkelaar, Plastisch chirurg dr. Erich Schulte, gespecialiseerd in reconstructieve chirurgie, wilde meer dan alleen maar opereren. Hij ontwikkelde producten met 82% actieve werkstoffen die de huid in een goede conditie brachten voordat hij ging opereren. Een huid van slechte kwaliteit geneest niet mooi en maakt lelijke littekens. Bij een face lift trek je een oude huid strak maar verander je niets aan de huidconditie. Zijn patiënten begonnen drie maanden voor de ingreep hun huid te behandelen en sommigen waren zo enthousiast over het resultaat dat ze afzagen van een operatie. De overige patiënten wilden na de ingreep de producten blijven gebruiken omdat ze hun huid dag na dag zagen verbeteren. Hun huid ging naast een mooie genezing zich ook verjongen. Ze werd steviger, voller, kreeg een mooie glans en fijnere porie structuur. Dit was het begin van het anti-aging merk !QMS Medicosmetics.

Als enige op de cosmeticamarkt kan !QMS het belangrijkste onderdeel van de huid, collageen, in de huid brengen door de combinatie van fruitzuren en het gepatenteerde gesplitst collageen. De ontwikkeling gaat door en Schulte lanceerde het ene vernieuwende product na het andere.

In 2015 – 2016 en 2017 werd !QMS bekroond met de titel “WORLDS BEST SPA BRAND”

In 2018 won dr. Schulte de “WORLD SPA AWARDS, SPA PIONEER”, voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan de spa en wellness-industrie, door de wetenschap van huidverzorging naar een geheel nieuw niveau te tillen. Geen enkel merk heeft hem tot nu toe kunnen evenaren en dit zonder de natuurlijke huid barrière te beschadigen

De allernieuwste ontwikkelingen tonen aan dat het milieu grote schade aan de huid veroorzaakt. Dat brengt ons in de boeiende wereld van epi genetica waaruit blijkt dat alles wat we meemaken in ons leven invloed heeft op de toekomst. Iedere celdeling wordt door ons DNA onthouden. Positieve en negatieve gebeurtenissen hebben invloed op hoe we er in de toekomst uit zullen zien. Dr. Schulte heeft spectaculaire producten ontwikkeld die milieuschade voorkomt, aanwezige schade opruimt, de huid beschermt, herstelt, verjongt en activeert. Vandaag de dag is het belangrijk om de huid eerst te beschermen. Anti-aging komt op de tweede plaats.

WEES WELKOM  en boek hier een kennismakingsbehandeling om te ervaren wat !QMS voor u kan betekenen.