• Meer weten?

  Voor al uw vragen bel 0416 374661 of maak meteen online een afspraak!

  Online afspraak !

 • Indien gewenst kunnen de producten ook opgestuurd worden.

   

  Zoekt u nog naar een cadeautje denk dan aan ook eens de giftcard van HuidXpert Ine Waarts

 • Nieuwe formule, nog betere resultaten! • Classic Collageen Set : vanaf 27 jaar voor alle huiden • MED Collageen Set : voor de gevoelige en problematische huid

  Wat is nieuw?

  Vernieuwde Collageen Set van !QMS Medicosmetics
  Vernieuwde Collageen Set van !QMS Medicosmetics

  Nieuwe formule, nog betere resultaten! • Classic Collageen Set : vanaf 27 jaar voor alle huiden • MED Collageen Set : voor de gevoelige en problematische huid

  Wat is nieuw?

 • Voor elke gelegenheid een cadeaukaart van HuidXpert Ine Waarts

  Giftcard
  Giftcard

  Voor elke gelegenheid een cadeaukaart van HuidXpert Ine Waarts

 • Set bestaande uit : Fruitzuur , Dag collageen en Nacht collageen.

  Lees meer

  Classic Set
  Classic Set

  Set bestaande uit : Fruitzuur , Dag collageen en Nacht collageen.

  Lees meer

 • Dit ‘Anti-Aging Cosmeticum Care System’ laat 3 perfect op elkaar afgestemde producten, speciaal voor de zeer gevoelige- en probleemhuid (onreinheden, irritaties, acne), de tekenen van huidveroudering verminderen.

  Lees meer

  Med. Set
  Med. Set

  Dit ‘Anti-Aging Cosmeticum Care System’ laat 3 perfect op elkaar afgestemde producten, speciaal voor de zeer gevoelige- en probleemhuid (onreinheden, irritaties, acne), de tekenen van huidveroudering verminderen.

  Lees meer

 • Intravital Nutricosmetics Schoonheid en Vitaliteit van binnenuit! Stress, UV-straling, smog, ozon belasting, eenzijdige voeding, alcohol en nicotine zijn typische vijanden van onze gezondheid.

  Lees meer

  Intravital Supplementen
  Intravital Supplementen

  Intravital Nutricosmetics Schoonheid en Vitaliteit van binnenuit! Stress, UV-straling, smog, ozon belasting, eenzijdige voeding, alcohol en nicotine zijn typische vijanden van onze gezondheid.

  Lees meer

 • Zachte reinigingsmilk voor gezicht en ogen. De milk bereid de huid voor op de opname van de werkstoffen.

  Lees meer

  Deep Cleansing
  Deep Cleansing

  Zachte reinigingsmilk voor gezicht en ogen. De milk bereid de huid voor op de opname van de werkstoffen.

  Lees meer

 • Moisterizing Balance is een hoogwaardige, volle en rijke creme met Resveratrol als radicaalvanger en een DNA-bescherming voor extreem droge en gestreste huid.

  Lees meer

  Moisturizing Balance
  Moisturizing Balance

  Moisterizing Balance is een hoogwaardige, volle en rijke creme met Resveratrol als radicaalvanger en een DNA-bescherming voor extreem droge en gestreste huid.

  Lees meer

 • Perfecte crème voor normale tot vette/gemengde huiden. 24 H. Cream is een ideale crème voor ieder moment en met ingebouwde klok. Overdag werkt deze crème beschermend, `s avonds ontspannend en `s nachts regenererend.

  lees meer

  24 h Cream
  24 h Cream

  Perfecte crème voor normale tot vette/gemengde huiden. 24 H. Cream is een ideale crème voor ieder moment en met ingebouwde klok. Overdag werkt deze crème beschermend, `s avonds ontspannend en `s nachts regenererend.

  lees meer

 • Dag en nachtcrème in serum vorm. Bevat een hoog moleculair gehalte hyaluronzuur dat voornamelijk werkzaam is aan de oppervlakte van de huid.

  Lees meer

  Liquide Proteins
  Liquide Proteins

  Dag en nachtcrème in serum vorm. Bevat een hoog moleculair gehalte hyaluronzuur dat voornamelijk werkzaam is aan de oppervlakte van de huid.

  Lees meer

 • CELLULAR MARINE is de lang verwachte Anti-Aging verzorging, die het ouder worden van de huid tegengaat. Het is een dag- en nachtcrème dat voor ieder huidtype geschikt is.

  Lees meer

  Cellular Marine
  Cellular Marine

  CELLULAR MARINE is de lang verwachte Anti-Aging verzorging, die het ouder worden van de huid tegengaat. Het is een dag- en nachtcrème dat voor ieder huidtype geschikt is.

  Lees meer

 • De unieke combinatie van ingredienten en technologie die werken in synergie, beschermen de huid rond de ogen tegen voortijdige veroudering.

  Lees meer

  Cellular Alpine
  Cellular Alpine

  De unieke combinatie van ingredienten en technologie die werken in synergie, beschermen de huid rond de ogen tegen voortijdige veroudering.

  Lees meer

 • Co-Lectine 3 is een top product voor het verstevigen van de huid. De innovatieve combinatie van hoogwaardige ingrediënten zijn ingekapseld in een gel van hyaluronzuren

  Lees meer

  Co-Lectine 3
  Co-Lectine 3

  Co-Lectine 3 is een top product voor het verstevigen van de huid. De innovatieve combinatie van hoogwaardige ingrediënten zijn ingekapseld in een gel van hyaluronzuren

  Lees meer

 • !QMS MEDICOSMETICS lanceert het nieuwe & unieke duo ION SKIN EQUALIZER. Als enige ter wereld is !QMS Medicosmetics erin geslaagd om een product te ontwikkelen dat een werking heeft dat normaal alleen mogelijk was met apparatuur

  Lees meer

  Ion Skin Equalizer
  Ion Skin Equalizer

  !QMS MEDICOSMETICS lanceert het nieuwe & unieke duo ION SKIN EQUALIZER. Als enige ter wereld is !QMS Medicosmetics erin geslaagd om een product te ontwikkelen dat een werking heeft dat normaal alleen mogelijk was met apparatuur

  Lees meer

 • Licht getinte dagcrème met een SPF15 factor, kleurt naar de tint van je huid. Geeft 72 uur lang 85% bescherming en bevat bovendien 65% OPC dat een zeer sterke antioxidanten werking heeft.

  Lees meer

  Sport Active Cream
  Sport Active Cream

  Licht getinte dagcrème met een SPF15 factor, kleurt naar de tint van je huid. Geeft 72 uur lang 85% bescherming en bevat bovendien 65% OPC dat een zeer sterke antioxidanten werking heeft.

  Lees meer

 • !QMS Skin Tone Light Serum is speciaal ontwikkeld tegen pigment en ouderdomsvlekken zonder dat het de barriere-beschermingsfunctie van de huid beschadigd!

  Lees meer

  Skin Tone Light Serum
  Skin Tone Light Serum

  !QMS Skin Tone Light Serum is speciaal ontwikkeld tegen pigment en ouderdomsvlekken zonder dat het de barriere-beschermingsfunctie van de huid beschadigd!

  Lees meer

 • De nieuwe ingrediënten zorgen voor een direct gladstrijkend effect en voorkomen het vormen van nieuwe rimpels.

  Lees meer

  Lip Line Corrector
  Lip Line Corrector

  De nieuwe ingrediënten zorgen voor een direct gladstrijkend effect en voorkomen het vormen van nieuwe rimpels.

  Lees meer

 • Cellular Sun protection
  Cellular Sun protection

  Lees meer

 • Neck & More is een hoogwaardige Anti-Aging crème voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone. Hydraterende complexen strekken de huid, verminderen droogterimpeltjes en waardevolle oliën uit exotische planten maken de huid zacht.

  Lees meer

  Neck & More
  Neck & More

  Neck & More is een hoogwaardige Anti-Aging crème voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone. Hydraterende complexen strekken de huid, verminderen droogterimpeltjes en waardevolle oliën uit exotische planten maken de huid zacht.

  Lees meer

 • Trekt direct in de huid en laat geen vettig laagje achter. Verzorgt de huid optimaal met vocht.

  Lees meer

  Hand Care
  Hand Care

  Trekt direct in de huid en laat geen vettig laagje achter. Verzorgt de huid optimaal met vocht.

  Lees meer

 • Turbo snelle mooimaker met direct zichtbaar resultaat!

  Lees meer

  Instant Perfection
  Instant Perfection

  Turbo snelle mooimaker met direct zichtbaar resultaat!

  Lees meer

 • Stimuleert de celstofwisseling en beschermt de bindweefselstructuren. Zeer sterk doorbloedend en geeft een vermindering van striae. Maakt de huid steviger en geeft een mooier en beter huidreliëf.

  Lees meer

  Body Shape
  Body Shape

  Stimuleert de celstofwisseling en beschermt de bindweefselstructuren. Zeer sterk doorbloedend en geeft een vermindering van striae. Maakt de huid steviger en geeft een mooier en beter huidreliëf.

  Lees meer

 • Een masker met direct effect, het verfrist en ontspant de huid. Door de intensieve werkstoffen ziet de huid er meteen mooier en gladder uit. Het masker bestaat uit een Activator (vloeistof) en een tablet (vliesmasker)

  Lees meer

  Activator Mask
  Activator Mask

  Een masker met direct effect, het verfrist en ontspant de huid. Door de intensieve werkstoffen ziet de huid er meteen mooier en gladder uit. Het masker bestaat uit een Activator (vloeistof) en een tablet (vliesmasker)

  Lees meer

 • Pro Body Exfoliator
  Pro Body Exfoliator

  Lees meer

 • Bevat 100% werkstoffen waaronder Conchiolin. Dit is een proteïne die bestaat uit 20 aminozuren die gelijk zijn aan de NMF van de huid.

  Lees meer

  Pearl Touch Duo
  Pearl Touch Duo

  Bevat 100% werkstoffen waaronder Conchiolin. Dit is een proteïne die bestaat uit 20 aminozuren die gelijk zijn aan de NMF van de huid.

  Lees meer

 • Heerlijk créme masker wat vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes geeft Bevat Acmella Oleracea dat als botox werkt en mimische rimpels vermindert.

  Lees meer

  Relax O Firm Mask
  Relax O Firm Mask

  Heerlijk créme masker wat vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes geeft Bevat Acmella Oleracea dat als botox werkt en mimische rimpels vermindert.

  Lees meer

 • Lift O Firm Body
  Lift O Firm Body

  Lees meer

 • Een rijke creme voor de gevoelige zone rond de ogen. Bezit een actief ingredientencomplex afkomstig van de Perzische zijdeboom en Siegesbeckia Orientalisplant,

  Lees meer

  Advanced Intensive Eye Care
  Advanced Intensive Eye Care

  Een rijke creme voor de gevoelige zone rond de ogen. Bezit een actief ingredientencomplex afkomstig van de Perzische zijdeboom en Siegesbeckia Orientalisplant,

  Lees meer

 • Vanaf ons 27e levensjaar verliest onze huid collageen. Hierdoor onstaat er vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes. Door iedere dag !QMS Day Collageen te gebruiken geeft u het tekort aan collageen terug.

  Lees meer

  Day Collageen
  Day Collageen

  Vanaf ons 27e levensjaar verliest onze huid collageen. Hierdoor onstaat er vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes. Door iedere dag !QMS Day Collageen te gebruiken geeft u het tekort aan collageen terug.

  Lees meer

 • Vanaf ons 27e levensjaar verliest onze huid collageen. Hierdoor onstaat er vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes.

  Lees meer

  Night Collageen
  Night Collageen

  Vanaf ons 27e levensjaar verliest onze huid collageen. Hierdoor onstaat er vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes.

  Lees meer

 • Inhoud : Neck and More, Lift-O-Firm Body, Pro Body Exfoliator en Handcare

  Lees meer

  Body Box
  Body Box

  Inhoud : Neck and More, Lift-O-Firm Body, Pro Body Exfoliator en Handcare

  Lees meer

 • Product van de Maand
  Product van de Maand

  Lees meer

 • Het super nieuwe body product van QMS Medicosmetics Body Performance Duo. Zorgt dat de huid gezond en stevig blijft.

  Lees meer

  Body Performance Duo
  Body Performance Duo

  Het super nieuwe body product van QMS Medicosmetics Body Performance Duo. Zorgt dat de huid gezond en stevig blijft.

  Lees meer

 • !QMS Holliday Skin Care Collection. Super mooi setje om je geliefde te verrassen of gewoon voor jezelf! Keuze uit: !QMS Sport Active, Moisturizing Balance of 24 Hour.

  Lees meer

  Holliday Skin Care Limited Edition Set
  Holliday Skin Care Limited Edition Set

  !QMS Holliday Skin Care Collection. Super mooi setje om je geliefde te verrassen of gewoon voor jezelf! Keuze uit: !QMS Sport Active, Moisturizing Balance of 24 Hour.

  Lees meer

 • Nieuw !! !QMS REPAIR 3 COMPLEX GEPATENTEERD, UNIEK DOOR CELCOMMUNICATIE Deze heerlijke dag en nacht crème helpt tegen rosacea, roodheden, overgevoelige huid, irritaties en ontstekingen. Zeer veelbelovend product vanaf 16 jaar. Ideaal in combinatie met intravital.

  !QMS Repair 3 Complex
  !QMS Repair 3 Complex

  Nieuw !! !QMS REPAIR 3 COMPLEX GEPATENTEERD, UNIEK DOOR CELCOMMUNICATIE Deze heerlijke dag en nacht crème helpt tegen rosacea, roodheden, overgevoelige huid, irritaties en ontstekingen. Zeer veelbelovend product vanaf 16 jaar. Ideaal in combinatie met intravital.

 • Stapsgewijs verbetering van de opperhuid. Bevat 10% fruitzuren, een veilige PH-waarde van 3.5 en maakt de huid niet gevoeliger voor zonnestraling. Onder de beschadigde huidoppervlakte, die getekend is door rimpels en onreinheden, bevindt zich een nieuwe en frisse huidstructure. De !QMS fruitzuren bouwen de afgestorven huidcellen af, zonder de huid te verdunnen. De huid is nu klaar om !QMS collageen op te nemen. De Exfoliant Fluid kan een lichte prikkeling, warmte of roodheid op de huid geven, dit wil zeggen dat het fruitzuur zijn werk goed uitvoert. Werkstoffen: glycolzuur, wijnzuur, appelzuur en glycoderm-P Stimuleert de cel vernieuwing Helpt de actieve werkstoffen door te dringen in de diepere huidlagen Verfijnt de poriën en verbeterd de huidstructuur Vermindert rimpels Kalmeert de huid en verlicht irritatie Optimale voorbereiding van de huid voor de opnamen van collageen Gebruik: gebruik het de eerste 3 maanden 1x per dag. Na 3 maanden mag u het 2x per dag gaan gebruiken. Inwerktijd 10-15 minuten.De Exfoliant is naar 15 minuten uitgewerkt, en kan dus geen schade aanbrengen als u het langer laat zitten. Inhoud 30 ml

  Exfoliant
  Exfoliant

  Stapsgewijs verbetering van de opperhuid. Bevat 10% fruitzuren, een veilige PH-waarde van 3.5 en maakt de huid niet gevoeliger voor zonnestraling. Onder de beschadigde huidoppervlakte, die getekend is door rimpels en onreinheden, bevindt zich een nieuwe en frisse huidstructure. De !QMS fruitzuren bouwen de afgestorven huidcellen af, zonder de huid te verdunnen. De huid is nu klaar om !QMS collageen op te nemen. De Exfoliant Fluid kan een lichte prikkeling, warmte of roodheid op de huid geven, dit wil zeggen dat het fruitzuur zijn werk goed uitvoert. Werkstoffen: glycolzuur, wijnzuur, appelzuur en glycoderm-P Stimuleert de cel vernieuwing Helpt de actieve werkstoffen door te dringen in de diepere huidlagen Verfijnt de poriën en verbeterd de huidstructuur Vermindert rimpels Kalmeert de huid en verlicht irritatie Optimale voorbereiding van de huid voor de opnamen van collageen Gebruik: gebruik het de eerste 3 maanden 1x per dag. Na 3 maanden mag u het 2x per dag gaan gebruiken. Inwerktijd 10-15 minuten.De Exfoliant is naar 15 minuten uitgewerkt, en kan dus geen schade aanbrengen als u het langer laat zitten. Inhoud 30 ml

 • Sports-Set
  Sports-Set

  Lees meer