Healy bioresonantie therapie.

Onze ervaring

Ik ben al jaren bekend met bioresonantie therapie. Toen ik in de reguliere geneeskunde niet verder kwam met mijn darmproblemen kwam ik bij toeval in aanraking met bioresonantie. Hier werd de oorzaak van mijn darmproblemen opgespoord en met succes behandeld. Eindelijk verbetering. Wat een opluchting!

Sind 1.5 jaar is deze bioresonantie therapie beschikbaar voor de consument. Er is een klein draagbaar apparaatje ontwikkeld waarmee je jezelf en je hele gezin eenvoudig kan behandelen. Volkomen veilig en medisch gecertificeerd voor de behandeling voor de specifieke klachten van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen is frequentietherapie wel officieel erkend.

Voor alle andere toepassingen is de wetenschappelijk werking van de Healy/frequentietherapie nog niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet is aangetoond.

Sinds een paar weken zijn we deze kleine krachtpatser aan het uittesten. Mijn super kritisch/sceptische man werd gebombardeerd tot proefkonijn. Eerlijk gezegd was hij niet heel enthousiast.😅🙈
Maar na twee dagen zei hij ineens: “De piep in mijn oren is weg”.  De volgende dag was de piep weer terug maar het was voldoende om de behandeling voort te zetten.

We ervaren beiden dat we beter, langer en dieper slapen. En de piep in zijn oren is steeds vaker weg.

Ik zelf ervaar rust in mijn hoofd. Minder zorgen en meer positiviteit.

In de salon kan ik dit apparaatje heel eenvoudig inzetten als extra ondersteuning en versterking van de behandeling. Het is ook mogelijk om het apparaatje een week te lenen om thuis de behandeling voor te zetten. Verbetering van binnen en van buiten.

WINWIN 🤩