Ontharen met suiker

Suiker-ontharen met Pandhys is een zachte, veilige methode om alle delen van het lichaam te ontharen.

Voordelen van ontharen met suiker

  • Minder pijnlijk
  • Haren blijven langer weg
  • Minder kans op ingegroeide haren
  • Haren breken minder snel af
  • Geen kans op verbranding
  • Geen chemische producten
  • De suiker is oplosbaar in water, dus makkelijk schoonmaken
De suikerpasta en de producten voor nabehandeling zijn 100% natuurlijk en niet op dieren getest. De ontharingsmethode is een lichaamsbehandeling omdat het haar inclusief de dode huidcellen worden verwijderd. De huid voelt nadien heerlijk glad en zacht aan.
Ontharen met suiker is tijdrovender dan harsen en daarom ook iets kostbaarder, maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen van het harsen.
De suikerpasta is een samenstelling van suiker en water, zonder chemisch product, geur of kleurstoffen, citroensap of ander zuur. Het is hypo-allergeen, kleeft alleen aan haar en dode huidcellen en zeker niet aan levende huidcellen waardoor de behandeling minder pijnlijk is, zonder irritatie en beschadiging van de huid. Kans op verbranding wordt uitgesloten omdat de suikerpasta wordt aangebracht op lichaamstemperatuur.
De pasta wordt op de huid aangebracht met de handen, tegen de haargroeirichting in gemasseerd, en met de haargroeirichting mee eraf getrokken. Met deze methode kan je meerdere malen over het behandelde gebied gaan zonder huidirritatie. Voor iedere klant wordt een apart bolletje suikerpasta gebruikt. Hierdoor is het suikeren zeer hygiënisch. De concentratie suiker is zeer hoog waardoor de pasta desinfecterend werkt
De thuisproducten van Pandhys zijn ontwikkeld om de haargroei te reduceren en de huid te verzorgen. Ze verbeteren de huidstructuur en geven een aangenaam glad en zacht gevoel.