Hoewel cosmetische ingrepen steeds mooier en verfijnder worden, blijft de angst voor een litteken bestaan.

Snijden kan niet zonder littekens!

Een litteken kan heel mooi genezen, alleen weten we dat nooit van tevoren.
Geen huid reageert hetzelfde.

Een snede gezet door een medicus geneest veel mooier dan een snee veroorzaakt door een ongeval, waarbij de huid eromheen ook beschadigt raakt.

Het kan gebeuren dat een litteken zich later verdikt, gaat trekken en rood wordt.

De huid biedt ons lichaam bescherming tegen infecties van buitenaf en verdamping van vocht van binnenuit. Bij een wond wil het lichaam zichzelf beschermen om te kunnen overleven. Daarom repareert het de huid heel snel. Er worden nieuwe bloedvaatjes aangemaakt, welke zorgen voor de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen zodat de huid nieuw collageen kan maken. De collageen vezels moeten zich weer opnieuw gaan rangschikken. Als dit niet goed gaat kan je lelijke, pijnlijke, verdikte littekens krijgen.

Een litteken heeft een jaar nodig om uit te rijpen. Dit proces kan je begeleiden met littekenbehandeling.

Door een aantal behandelingen in de salon en verzorging thuis met speciaal collageen geneest het litteken snel en doeltreffend.

Zelfs bij wat oudere verdikte littekens, brandwonden en na bestraling van kanker waar zeer vervelende bijverschijnselen zoals, jeuk en overgevoeligheid optreden, zijn de resultaten opzienbarend.

Belangrijk:

Voor het mooiste resultaat start je zo snel mogelijk met littekenbehandeling!
Direct na het trauma kan de behandeling beginnen.
Dit is mogelijk door het toepassen van de combinatie van zuurstof en speciaal collageen. Dit geeft een zeer snelle en mooie wondgenezing.

Begin je later met de behandeling, dan kunnen er mooie resultaten bereikt worden met collageen en Ultra Shall. Dit is een methode met ultra-geluid. Het litteken verzacht en slinkt.

De behandeling is pijnloos en aangenaam.

Klik hier voor de  voor en na foto’s .