NIEUWE LIJN IN DE SALON
Blij met Eminence Organic Skin Care

Ik was al een tijdje op zoek naar een milde en aangename acne verzorging voor de huid. Een merk dat past bij mijn visie. 
“Duurzame huidverbetering verkrijgen zonder de huid eerst te beschadigen, door aandacht te hebben voor de binnen en buitenkant.”

Deze zomer brachten wij een bezoek aan “De Eminence farm”, een biologische farm voor cosmetische producten in Hongarije. Wij waren zeer onder de indruk van de biologische manier van telen waarbij de beste ingrediënten, oeroude kruidenkennis met de nieuwste wetenschap gecombineerd worden om de mooiste cosmetica producten te creëren met uitzonderlijke resultaten. Met de hand gemaakt, zonder parabenen, aardolie of andere agressieve chemicaliën, wint het merk “Eminence” de ene award na de andere.

Vanaf september zijn we in de salon gestart om dit mooie product te introduceren bij acne klanten. Dat deze mooie producten binnen 28 dagen huidverbetering garanderen hebben de klanten al  zelf mogen ervaren. Vraag gerust om een vrijblijvend advies of huidanalyse.