• Meer weten?

  Voor al uw vragen bel 0416 374661 of maak meteen online een afspraak!

  Online afspraak

 • Wat is !QMS?

  !QMS is ontwikkeld door Dr med. Erich Schulte.

  Hij was een traumatoloog werkzaam in de reconstructieve chirurgie.

  Hier was hij betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar wondheling wat het meest belangrijk is in de chirurgie.

  Hij ontwikkelde methodes voor wondgenezing door collageen en bewees hoe belangrijk collageen is voor de huid.

  Daarna was het maar een kleine stap van wondgenezing naar het behandelen van een normale ouder wordende huid.

  Collageen is het belangrijkste eiwit in onze huid. 65% van de huideiwitten bestaat uit collageen welke verantwoordelijk is voor het vochtgehalte, elasticiteit en de flexibiliteit van de huid.

  dr. Schulte ontwikkelde door zijn werk bij de universiteit een systeem om de huid te verjongen en de kwaliteit van de huid te verbeteren.

  !QMS (Quick Medical Skin formula) staat voor een klinisch bewezen systeem wat bestaat uit een scala van producten welke zolang ze gebruikt worden door getrainde mensen verbluffende resultaten geven.

  Wat is de wetenschap en filosofie van !QMS

  De wetenschap achter !QMS is dat er actieve ingrediënten in de huid gebracht worden zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen. Het vereist hightech methodes en dragers om ingrediënten op deze wijze in de huid te krijgen.

  Je wilt de natuurlijke beschermlaag niet vernietigen want dan open je de weg voor schimmels, bacteriën en virussen.

  Dus, hoe brengen we de goede dingen in de huid en laten we de slechte buiten? Dat is waar dr. Schulte aan de top van de wetenschap steeds aan werkt. Nieuwe dragers en methodes ontwikkelen om ingrediënten in de huid te transporteren zonder de natuurlijke huidbarrière te beschadigen.

  De meest populaire behandeling is de !QMS klassieke behandeling waar de fruitzuren en de collageen gebruikt worden om de huidconditie te verbeteren en het vochtgehalte van de huid op peil te brengen. Het vochtgehalte in de huid is het meest belangrijk want hoe ouder u wordt hoe minder uw huid in staat is om vocht in de huid vast te houden.

  Op een natuurlijke manier pompt het collageen als het ware de huid op. waardoor de rimpels verminderen en u er 10 jaar jonger uitziet dan uw fysieke leeftijd.

  De productie van !QMS producten startte in de kliniek van dr. Schulte in zuid Spanje exclusief voor zijn patiënten als voor en nabehandeling van een facelift omdat de voor en nabehandeling voor zo’n ingreep erg belangrijk is.

  Maar de producten waren zo goed dat de vraag naar meer producten steeds groter werd. De enige manier om ze te kopen was via dr. Schulte zelf. Toen zijn ze in het klein gaan produceren. Dit is 15 jaar geleden. Nu is !QMS verkrijgbaar in 30 landen van de wereld en zeer succesvol

   

  !QMS is verkrijgbaar bij INE WAARTS HUIDXPERT

   

 • Waarom !QMS MEDICOSMETICS

  Als we de reclames mogen geloven dan belooft ieder huidverzorgingsproduct ons gouden bergen. We gaan er binnen enkele weken minstens jaren jonger uitzien en dat ook zo blijven. Deze sprookjes geloven we al niet meer, dus,

  Wat maakt !QMS-medicosmetics anders dan andere merken?

  Het verschil tussen huidverzorging, huidverbetering en anti-aging.
  Bij huidverzorging behandelen we alleen de bovenste dode huidlaag. Dit voelt lekker maar er verandert niets in het levende gedeelte van de huid.

  Bij huidverbetering gaan we een stapje verder dan de dode huidlaag. We stimuleren en activeren de huid door de dode huidlaag dunner te maken. Hierdoor kunnen werkstoffen uit crèmes beter opgenomen worden en krijgt de huid een betere doorbloeding en stofwisseling.

  Anti-aging gaat nog een stap verder door de huid te verjongen en de huidveroudering te vertragen. Hier worden werkstoffen gebruikt waar de huid een te kort aan heeft en welke ze zelf niet meer aan kan maken SILS genaamd. (Skin Identical Liquide Solution) zoals collageen. Na de overgang maakt het lichaam geen type 1 collageen meer aan. Collageen is het belangrijkste bestanddeel van de huid (collageen geeft stevigheid, vochtbinding, volume). Daarom komt de huidveroudering na de overgang in een stroomversnelling. Collageen kan je niet in de huid toevoegen door crèmes omdat de molecuul van collageen niet door de openingen van de huid past, behalve als deze gesplitst is!

  Wat kan !QMS wel bereiken wat andere merken niet kunnen?

  1. De huid krijgt rechtstreeks gesplitst collageen. Deze methode is uniek en gepatenteerd. We geven de huid hetgeen zij zelf niet meer kan aanmaken. Andere merken stimuleren de huid om collageen aan te maken. Echter na de overgang kan de huid geen collageen type 1 meer maken.
  2. Anti-aging zonder de natuurlijke huidbarrière te beschadigen. Veel merken proberen huidverjonging te krijgen door de huid eerst te beschadigen door sterke peelings, laser of dermaroller. Dit om de huid te stimuleren collageen te maken. De beschadigde huid maakt na de overgang echter geen type 1 collageen aan maar type 3. Hetzelfde collageen wat bij een litteken wordt aangemaakt (stugger en harder) Bovendien verzwak je de huidbarrière en het immuunsysteem door de huid te beschadigen.
  3. Huidveroudering vertragen met 82% door toevoegen van gesplitst collageen.
  4. Bevat geen minerale oliën en vetten. Deze sluiten de huid af waardoor werkstoffen niet meer in de huid kunnen komen. Talg en huidschilfers kunnen niet meer weg. Gevolg mee-eters, gerstekorrels en de huid droogt uit.
  5. Veilige fruitzuur met Nextt formule. De fruitzuur van !QMS bevat een cocktail van fruitzuur met een pH waarde van 3,5. Dit betekent dat de fruitzuur veilig dagelijks gebruikt mag worden. Zelfs op en rondom de ogen. De gepatenteerde NEXTT formule zorgt ervoor dat opgenomen werkstoffen uit crèmes gedoseerd 12 uur lang in onze huid afgegeven worden.
  6. Anti – aging van binnen uit door !QMS Intravital. Voegt van binnenuit collageen toe aan de huid. Na 1 maand zie je al het verschil. Intravital bevoorraadt onze huid met 65% van collageen. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging. Dr. Schulte heeft de noodzakelijke antioxidanten aan Intravital toegevoegd. Het collageen wordt rechtstreeks door de darmen opgenomen. Intravital kan men bij alle andere soorten supplementen innemen. Er is zelfs gebleken dat cholesterol en bloeddruk verbeteren door Intravital.

  Dit alles bij elkaar zorgt voor spectaculaire resultaten en een mooie gezonde, stralende huid.

  Dat wil toch iedereen?