Beste lezers, 

Hierbij een update van Maaike. Vanaf september werk ik officieel voor Ine Waarts HuidXpert. Ik vind het super leuk om voor de salon te werken en interessant hoeveel ik kan leren van Ine. We hebben samen ook al ontzettend veel geleerd. 

Green touch opleiding:
We zijn bezig met de green touch opleiding, dit houdt in dat we tijdens de opervlakte reiniging voelen of er verklevingen aanwezig zijn en waar deze zich bevinden. We maken per klant een bijpassende behandeling. Dit kan door middel van een diep tissue, bindweefsel massage, cupping of een ijsmassage. De behandelingen worden versterkt met  producten.  Door te voelen wat het weefsel echt nodig heeft wordt behandeling totaal anders ervaren dan een standaard behandeling. 

We hebben nu 9 lessen gehad en het is super interessant. Dit, omdat je zo vrij kan zijn om behandelingen uit te voeren. Het is ook super dat ik dit samen met Ine mag leren. Zo kan ik mee maken hoe iemand met ervaring in het vak de nieuwe stof oppakt. 

EQ:
Ook heb ik al zo veel nieuwe dingen geleerd van de lezingen over de omega 3 olie. Niet alleen over de olie maar ook over vitamine K2 en collageen. Dus het is zeker een aanrader om een keer naar een lezing te komen. 

Het is zo een mooie combinatie met de voedingssupplementen, en de diep touch behandeling om de gezondheid van binnenuit aan te pakken. Ik ben er van overtuigd als er binnenin ergens een stoorzender zit, gaat de huid ook niet naar de optimale conditie. Samen met dit alles en de producten van QMS en Eminence vind ik dit een prachtige samenstelling om aan een gezonde huid te werken.

Suikerontharing:
Ik ben ook bezig om te leren ontharen met behulp van suiker. Dit is zeker nog niet zo gemakkelijk als dat het eruit ziet. Het is oefenen oefenen en nog meer oefenen. Ondanks dat, is het een super methode om te ontharen. Er zijn vele voordelen:

  • De suiker zakt in de huid, dus als je de haar verwijdert krimpt het haarzakje. Waardoor je minder haargroei zal hebben.  
  • De suiker breng je op een bepaalde manier aan, waardoor je minder kans hebt op een gebroken haar.
  • In de suiker zitten geen chemische stoffen, dus het is een hele kleine kans dat iemand een reactie van de suiker krijgt. 
  • Ook is de suiker op lichaamstemperatuur het zal dan ook nooit heet aanvoelen. Zo kun je niemand verbranden. 

Ik wil iedereen hele fijne feestdagen wensen en op naar een mooi een gezond 2020. Dat we al onze doelen mogen behalen.  

Hopelijk zie ik u snel in de behandelstoel.

 Groetjes, 
Maaike Meistrok.